potrebno je :
1 pakovanje kora za gibanicu
500 gr. mlevenog mesa
2 crna luka iseckana
1 jaje
3 kašike kisele pavlake 20 % masti
so, biber
6 kašika kisele vode
6 kašika ulja
Postupak pripreme:
Pomešati kiselu vodu i ulje i time prskati svaki red kora. Ispržiti mleveno meso sa crnim lukom , posoliti i pobiberiti. Dodati jaje i kiselu pavlaku.
Redjati 4 kore prvo kao krst... potom 4 pod uglom od 45 stepeni kao cvet. Staviti 1/ 3 fila ... zgužvati 4 kore i sipati 2/3 fila preko. Vraćati kore obrnutim redom. Premazati uljem. Peći na 200 stepeni 40 minuta.
1 pakovanje kora za gibanicu
500 gr. mlevenog mesa
2 crna luka iseckana
1 jaje
3 kašike kisele pavlake 20 % masti
so, biber
6 kašika kisele vode
6 kašika ulja
Postupak pripreme:
Pomešati kiselu vodu i ulje i time prskati svaki red kora. Ispržiti mleveno meso sa crnim lukom , posoliti i pobiberiti. Dodati jaje i kiselu pavlaku.
Redjati 4 kore prvo kao krst... potom 4 pod uglom od 45 stepeni kao cvet. Staviti 1/ 3 fila ... zgužvati 4 kore i sipati 2/3 fila preko. Vraćati kore obrnutim redom. Premazati uljem. Peći na 200 stepeni 40 minuta.
Коментари
Постави коментар