potrebno je :
24 kašike brašna
24 kašike mleka
24 kašike ulja
1 prašak za pecivo
2 jaja
2 kašike ulja
6 kašika džema od kajsije
1 zamrznuta izrendana pomorandža
200 gr. čokolade
8 kašika ulja
8 kašika šećera
8 kašika vode
Postupak pripreme:
Brašno pomešati sa praškom za pecivo, zatim s mlekom, jajima, uljem. Ispeći dve kore ( na 180 stepeni 20 do 25 minuta ).Jednu koru izmrviti.
Izmrvljenu koru pomešati sa džemom od kajsije, izrendanom narandžom, 2 kašike ulja. Ovom masom premazati prvu koru i preliti čokoladnom glazurom. Ostaviti u frižderu da se stegne.
Glazura : 200 gr. čokolade istopiti sa 8 kašika ulja, 8 kašika šećera, i 8 kašika vode.
Коментари
Постави коментар