potrebno je za testo :
500 gr. brašna
40 gr. kvasca svežeg
250 ml mlake vode
na vrh noža soli i šećera
4 kašike ulja
za fil :
150 gr. mlevenog mesa
1 jaje
1 kašika kisele pavlake
soli
Postupak pripreme:
Zamesiti testo od sastojaka . Rastanjiti ga na 1 cm debljine i čašom izvaditi 16 krugova. Od preostalog testa praviti valjke i formirati zidove na krugovima. Puniti ih filom. peći na 200 stepeni 40 minuta. Pečene namazati margarinom . Servirati po želji.
Fil : mleveno meso propržiti sa crnim lukom u ulju, posoliti. Ohladiti. Dodati jaje i kiselu pavlaku.
500 gr. brašna
40 gr. kvasca svežeg
250 ml mlake vode
na vrh noža soli i šećera
4 kašike ulja
za fil :
150 gr. mlevenog mesa
1 jaje
1 kašika kisele pavlake
soli
Postupak pripreme:
Zamesiti testo od sastojaka . Rastanjiti ga na 1 cm debljine i čašom izvaditi 16 krugova. Od preostalog testa praviti valjke i formirati zidove na krugovima. Puniti ih filom. peći na 200 stepeni 40 minuta. Pečene namazati margarinom . Servirati po želji.
Fil : mleveno meso propržiti sa crnim lukom u ulju, posoliti. Ohladiti. Dodati jaje i kiselu pavlaku.
Коментари
Постави коментар