Banana Split Pie

Za koru :
600 gr. čajnih kolutića
200 gr. margarina
200 ml soka ananasa
100 gr. mlevenih lešnika

za fil :
800 ml kokosovog mleka
500 ml vode
100 gr. sojinog mleka u prahu
4 kašike šećera
za tamni fil dodati :
100 gr. crne čokolade
100 gr. mlevenih čajnih kolutića
10 seckanih bananica

za svetli fil dodati :
200 gr. mlevenih oraha
100 gr. mlevenih čajnih kolutića

fil maline :
600 gr. maline
4 kašike šećera
2 praška za puding od maline ili jagode
1 kašika ruma
i
jedna i po banana
Kora :
izmešati mlevene čajne kolutiće sa istopljenim margarinom , dodati sok od ananasa i sjediniti. Staviti prsten za tortu i obložiti keks smesom dno i zidove.
Krem :
prokuvati kokosovo mleko, vodu , sojino mleko u prahu, vodu i šećer , dodati tri praška za puding od vanile ( razmućenih u 12 kašika vode ) i kuvati dok se ne zgusne ( 1 minut) .Podeliti krem . U prvi dodati mlevene čajne kolutiće i orahe , u drugi čokoladu i ml. čajne kolutiće i čokoladne bananice .Skuvati maline sa 4 kašike šećera i 2 pudinga od jagode ili maline. Sipati u ovalnu posudu, ohladiti.Izručiti iz posude.Na koru sipati prvo svetli fil, potom fil maline .. sa strane staviti polovine banane i prekriti tamnim filom. Posuti čokoladnim mrvicama i banana čipsom. Ostaviti preko noći da se stegne.
Posted by Picasa

Коментари

Популарни постови са овог блога

Jaretina iz pekača

Ajvar od barenih paprika i plavog patlidžana

Uštipci sa Snickers čokoladicama