lako se pravi ... obično kad nemate volju ili vremena da seckate po kuhinji sto godina ...
Sastojci :
6 karabataka i bataka
500 gr. crnog seckanog luka
300 ml belog vina
1 kašika začina
500 gr. testenine po ukusu
Priprema :
Na ulju propržiti karabatke i batke sa svih strana , dodati crni luk i dalje pržiti uz mešanje dok luk ne dobije " staklastu " boju. Preliti vinom , začiniti začinom i pobiberiti . Kuvati 50 minuta na tihoj vatri uz povremeno mešanje.
Testeninu skuvati prema uputstvu i pomešati sa piletinom. Servirati sa maslinama i posuti sveže ml. biberom.
Sastojci :
6 karabataka i bataka
500 gr. crnog seckanog luka
300 ml belog vina
1 kašika začina
500 gr. testenine po ukusu
Priprema :
Na ulju propržiti karabatke i batke sa svih strana , dodati crni luk i dalje pržiti uz mešanje dok luk ne dobije " staklastu " boju. Preliti vinom , začiniti začinom i pobiberiti . Kuvati 50 minuta na tihoj vatri uz povremeno mešanje.
Testeninu skuvati prema uputstvu i pomešati sa piletinom. Servirati sa maslinama i posuti sveže ml. biberom.
Коментари
Постави коментар