za one koji vole da eksperimentišu ...
Sastojci :
350 gr. zelenog sočiva
pola glavice seckanog belog luka
1 kašičica soli
400 gr. crnog brašna
5 jaja
prašak za pecivo
1 šolja maslinovog ulja
1 šolja kisele pavlake
1 ravna kašičica ruzmarina
bibera po želji
100 gr. mlevenih lešnika
100 gr. zelenih maslina , seckanih
Priprema :
Zatopiti sočivo preko noći da nabubri . Skuvati ga , otprilike 20 do 25 minuta. Procediti . Pomešati brašno i prašak za pecivo i sjediniti sa preostalim sastojcima ( sem maslina ) . Sipati u podmazan pleh, posuti maslinama i peći 45 minuta na 200 stepeni. Seći po želji.
Sastojci :
350 gr. zelenog sočiva
pola glavice seckanog belog luka
1 kašičica soli
400 gr. crnog brašna
5 jaja
prašak za pecivo
1 šolja maslinovog ulja
1 šolja kisele pavlake
1 ravna kašičica ruzmarina
bibera po želji
100 gr. mlevenih lešnika
100 gr. zelenih maslina , seckanih
Priprema :
Zatopiti sočivo preko noći da nabubri . Skuvati ga , otprilike 20 do 25 minuta. Procediti . Pomešati brašno i prašak za pecivo i sjediniti sa preostalim sastojcima ( sem maslina ) . Sipati u podmazan pleh, posuti maslinama i peći 45 minuta na 200 stepeni. Seći po želji.
Коментари
Постави коментар