FBI rukavice : misija " Knjiški moljac u špajzu ! "

Naziv bloga je veoma originalan i otkriva nam Sanjinu strast u čitanju knjiga . Kao svaki ljubitelj knjiga razvijate i ljubav prema životu , njegovim lepotama i svemu šta donosi. Veći deo našeg života čini i kulinarstvo jer kako kaže jedna stara poslovica " Mi smo ono što jedemo ! " stoga u potpunosti odgovara prateći podnaslov slice of life iliti njen delić života u koji nas  pušta  . 
Sanjin blog odlikuju laki , ekonomični recepti za svaki dan praćeni njenim profesionalno uradjenim fotografijama. Njena sposobnost je da uhvati objektivom svog fotoaparata  to " nešto " u svakoj poslastici ili jelu . Poznato je da ono što prija oku , prija i stomaku , tako da dok čitate njene recepte već razmišljate kako to miriše, kakvog je ukusa  i da li imate sve namirnice u špajzu ili frižderu.
Kao i svakom blogeru i njoj nekad nije do pisanja već ubaci recept i pusti da fotografija i samo jedna reč govori više od hiljadu reči .
Počeci bloga su bili " stidljivi ",  ali ubrzo je prepoznat njen talenat tako da je objavljena u Blagdanskoj kuharici zajedno sa Mignone
Recepti su se nizali - neki sa istorijskom podlogom internacionalni , torte čokoladne i voćne ...
Sanjine osobine su upornost, pedantnost , organizovanost , osećaj za lepo što je na kraju  rezultiralo da postane član Mezze tima . Osvojiće vas svojom jednostavnom originalnošću i povesti vas na put kulinarskih djakonija .
Probala sam par recepata  :

 i kao što slike same govore , vidite da smo uživali u ovim FBI rukavicama. Isprobaću još par recepata koji su mi " zapali za oko" , ali o  tome  u nekim sledećim pojedinačnim postovima.

Коментари

Постави коментар