Posne pizza korpice


Sastojci testo :
400gr brašna 
soli po ukusu
7 gr suvog kvasca
180 ml mlake vode
3 kašike ulja
Ostali sastojci :
150 ml kečap
300 gr. veganskog mlevenog mesa 
Pola kašičice Vegete 
150 gr. veganske Mocarele 
150 gr. veganskog sira u listovima
 3 osrednja paradajza

Priprema:
Prosejati brašno, dodati suvi kvasac  i so, napraviti udubljenje i sipati mlaku vodu i ulje. Zamesiti glatko testo.  Ostaviti da odstoji pola sata i potom razmesiti na brašnjavoj podlozi. Podeliti na 12 delova i oklagijom rastanjiti.
Testo stavljati u kalup za mafine. 
Pomešati vegansko mleveno meso , Vegetu , kečap -rasporediti po testu , potom isečenu na ploske vegansku Mocarelu , 1/4 paradajza  i listove veganskog sira.
Peći na 180 stepeni,  na srednjoj šini , 30 minuta.  
Servirati po želji. 




 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ajvar od barenih paprika i plavog patlidžana

Rafaelo plazma torta

Posne palačinke sa sojinim mlekom