Kod Snježe ( Vrtaljice ) u poseti

                                                             Kolač od limuna i kokosa

Fbi rukavice ... mesec oktobar ; kod Snježe Vrtaljice u poseti . Blog koji karakterišu lepo opisani , laki , domaći recepti ... kuvanje po sezoni ... bićete na muci da izaberete neki :D . Ko posle posete njenom blogu tvrdi da ne zna da kuva ... e , onda ... suzdržaću se od komentara .

Probala sam dva recepta : kolač od limuna i kokosa i bijelu pizzu .
Kolač od limuna i kokosa  je lak za pravljenje . Zamenila sam mleko sa likerom od jaja koji je čamio u mom frižderu i čekao da ga upotrebim , drugo sve po receptu  . Nisam probala mekši kolač od ovoga ... moji nisu baš ljubitelji kokosa , ali ih je prvi zalogaj ubedio .
Sa bijelom pizzom isto nije bilo nikakvih problema. Lepo opisan rezept.... za sve one koji hoće isprobati nešto novo. Kombinacija kukuruza , kisele pavlake i pančete ili slanine sa mekanim testom je savršena. Ja sam napravila grešku pa sam strpala testo u jedan pleh, pa mi je obod bio malo deblji ... količina testa mislim da je dovoljna za dva pleha prečnika 30 cm . Ja sam koristila slaninu i kačkavalj, ostalo po receptu. 
Moji su bili zadovoljni večericom, a vas ostavljam da se divite slikama .

                                                                        Bijela Pizza

Коментари

  1. Snježin kolač od limuna i kokosa je jako popularan. Sad sam znatiželjna zašto vas je toliko puno izabralo baš njega i najvjerojatnije ću ga i ja probati.

    ОдговориИзбриши
  2. I meni se cini skroz zanimljiv kolac od limuna. Probacu pa javljam utiske!

    ОдговориИзбриши
  3. Tek sam sada vidjela ovaj post. Hvala! Hvala! Nikada nije kasno, jel'da?!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Jaretina iz pekača

Ajvar od barenih paprika i plavog patlidžana

Uštipci sa Snickers čokoladicama