Kod Snježe ( Vrtaljice ) u poseti

                                                             Kolač od limuna i kokosa

Fbi rukavice ... mesec oktobar ; kod Snježe Vrtaljice u poseti . Blog koji karakterišu lepo opisani , laki , domaći recepti ... kuvanje po sezoni ... bićete na muci da izaberete neki :D . Ko posle posete njenom blogu tvrdi da ne zna da kuva ... e , onda ... suzdržaću se od komentara .

Probala sam dva recepta : kolač od limuna i kokosa i bijelu pizzu .
Kolač od limuna i kokosa  je lak za pravljenje . Zamenila sam mleko sa likerom od jaja koji je čamio u mom frižderu i čekao da ga upotrebim , drugo sve po receptu  . Nisam probala mekši kolač od ovoga ... moji nisu baš ljubitelji kokosa , ali ih je prvi zalogaj ubedio .
Sa bijelom pizzom isto nije bilo nikakvih problema. Lepo opisan rezept.... za sve one koji hoće isprobati nešto novo. Kombinacija kukuruza , kisele pavlake i pančete ili slanine sa mekanim testom je savršena. Ja sam napravila grešku pa sam strpala testo u jedan pleh, pa mi je obod bio malo deblji ... količina testa mislim da je dovoljna za dva pleha prečnika 30 cm . Ja sam koristila slaninu i kačkavalj, ostalo po receptu. 
Moji su bili zadovoljni večericom, a vas ostavljam da se divite slikama .

                                                                        Bijela Pizza

Коментари

  1. Snježin kolač od limuna i kokosa je jako popularan. Sad sam znatiželjna zašto vas je toliko puno izabralo baš njega i najvjerojatnije ću ga i ja probati.

    ОдговориИзбриши
  2. I meni se cini skroz zanimljiv kolac od limuna. Probacu pa javljam utiske!

    ОдговориИзбриши
  3. Tek sam sada vidjela ovaj post. Hvala! Hvala! Nikada nije kasno, jel'da?!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар