koristila sam malo " anemičan"  kakao prah . Teško je naći dobar kakao kod nas, jer u većini slučajeva su već pomešani sa prah šećerom .Inače sa kvalitetnim kakaoom kontrast je jači , a da ne pričam o ukusu . Sad imate i u hipermarketima kvalitetnije kakao prahove , tako da više nije problem. Za sve koji vole bundeve !
Koristila sam šolju od 200 ml .
Sastojci za kore :
2 šolje brašna
1 prašak za pecivo
3 jaja
1 šolja šećera
3 kašike kakaoa
1 šolja ulja 
1 i po šolja jogurta 
1 burbon vanil šećer
1 šolja prezli 
Fil:
850 gr. bundeve 
6 kašika šećera
sok i kora jednog limuna
Priprema :
Prosejati brašno sa praškom za pecivo . Dodati jogurt, ulje i izmešati i potom preostale sastojke .... mešati dok se ne sjedini . Podmazati pleh prečnika 36 cm  i sipati pola smese i peći 20 minuta na 200 stepeni. 
Za to vreme staviti bundevu iseckanu na kockice da se kuva u 200 ml vode 20 minuta . Potom ocediti vodu , izgnječiti bundevu i dodati šećer , rendanu koru limuna i limunov sok. 
Namazati fil od bundeve na polupečenu koru  , preliti preostalim testom i peći još 40 do 45 minuta na 200 stepeni. 
Kolač potpuno ohladiti i potom seći . 
Ko voli može dodati i kašičicu cimeta u smesu za kore, a mislim da i par kapi neke arome primer kajsije ili breskve u fil  ne bi škodilo. Moji su komentarisali da fil liči na kajsiju .. verovatno zbog limuna je delovalo voćkasto. 

Sehr lecker sehen sie aus ;o)
ОдговориИзбришиLg Kerstin