Korišćena šolja od 200 ml . Sastojci : 1 šolja jogurta 3, 2% masti 2 šolje brašna tip 400 meko 1 kesica praška za pecivo na vrh noža soli kašičica šećera Fil : 300 gr, očišćenih višanja 4 kašike šećera 1 prašak za puding ukus vanila 50 ml vode Posip : 60 gr . putra ili margarina 90 gr. šećera 120 gr. brašna tip 400 meko Priprema : Prosejati brašno sa praškom za pecivo , dodati preostale sastojke i zamesiti glatko testo. Podeliti na 12 loptica i rastanjiti svaku nauljenim rukama i slagati u dva pleha. Premazati kašikom - kašikom i po fila. Fil : skuvati višnje sa šećerom dok ne puste sok. Razmutiti prašak za puding u vodi i dodati u proključale višnje. Kuvati minuta- dva i potom skloniti sa vatre. Malo ohladiti i time premazati testo. Peći 10 minuta na 200 stepeni . Potom izvaditi i posuti posipom. Posip : pomešati sve sastojke , zamesiti i izmrviti prstima . Posuti po polupečenim mini pizzama i vratiti u rernu . Peći dalje još 10 do 13 minuta...
kuvati je lako - samo treba znati kako