potrebno je :
500 gr. meda
600 gr. brašna
500 ml piva
2 kašičice sode bikarbone
200 gr. čokolade
500 gr. kesten pirea
2 vanilin šećera
300 gr. mlevenih oraha
150 gr. margarina
100 gr. čokoladnih mrvica
sok od dva limuna
čokoladna glazura
Postupak pripreme:
Med, pivo, brašno, sodu bikarbonu , vanil šećerom i sok od dva limuna dobro izmešati . Ispeći 6 tankih kora. Peći na 200 stepeni 15 do 20 minuta.
200 gr. čokolade otopiti sa 150 ml vode, vanil šećerom i margarinom. Na kraju dodati 200 gr. mlevenih oraha i 300 gr. kesten pirea. Namazati svaku koru i preliti tortu čokoladnom glazurom.
100 gr. mlevenih oraha pomešati sa 200 gr. kestena . Oblikovati kuglice i uvaljati ih u čokoladne mrvice. Prepoloviti ih i staviti na još svežu glazuru. U frižderu ostaviti preko noći.
500 gr. meda
600 gr. brašna
500 ml piva
2 kašičice sode bikarbone
200 gr. čokolade
500 gr. kesten pirea
2 vanilin šećera
300 gr. mlevenih oraha
150 gr. margarina
100 gr. čokoladnih mrvica
sok od dva limuna
čokoladna glazura
Postupak pripreme:
Med, pivo, brašno, sodu bikarbonu , vanil šećerom i sok od dva limuna dobro izmešati . Ispeći 6 tankih kora. Peći na 200 stepeni 15 do 20 minuta.
200 gr. čokolade otopiti sa 150 ml vode, vanil šećerom i margarinom. Na kraju dodati 200 gr. mlevenih oraha i 300 gr. kesten pirea. Namazati svaku koru i preliti tortu čokoladnom glazurom.
100 gr. mlevenih oraha pomešati sa 200 gr. kestena . Oblikovati kuglice i uvaljati ih u čokoladne mrvice. Prepoloviti ih i staviti na još svežu glazuru. U frižderu ostaviti preko noći.
Коментари
Постави коментар