klasičan recept, lak za pripremu ... kad se ohladi...mmmhhhhhmmm savršeen ... Potrebno je za koru : 3 jaja 100 gr. šećera 100 ml ulja 200 ml jogurta 2 kašike kakaoa 1 prašak za pecivo 200 gr. brašna za fil : 1 litar mleka 8 kašika griza 5 - 8 kašika šećera 1 burbon vanil - šećer 200 gr. kokosa Priprema : Fil : skuvati mleko sa šećerom , vanil šećerom .. dodati griz i kuvati dok se ne zgusne . Na kraju dodati kokos. Ostaviti da se malo ohladi. Kore - Pomešati brašno , prašak za pecivo, kakao i šećer ; dodati ulje i jogurt i dobro izmešati ( ovako ne nastaju grudvice ) . Na kraju dodati jaja i mešati dok ne postane homogena masa. Podeliti na dva dela . Prvi deo sipati u podmazan pleh ( prečnika 32 cm ) i peći 15 minuta na 200 stepeni. Polupečenu koru premazati mlakim filom i sipati drugi deo testa. Peći dalje još 25 minuta . Premazati čokoladnom glazurom : istopiti 100 gr. čokolade sa 4 kašike šećera , 4 kašike ulja i 4 kašike vode . Ostaviti kolač da
kuvati je lako - samo treba znati kako