koristila sam malo izmenjeno ludo testo ...upakovano u kesi za zamrzivač može se koristiti do 6 nedelja ( držati u frižderu ). 1 kg brašna 2 šolje jogurta 6 kašika mleka 40 gr. kvasca 3 jaja 1 kašičica šećera 1 ravna kašika soli 2 kašike ulja Fil za I i II pogačice : 200 gr. izmrvljene fete i 1 žumance za treće : 50 do 70 gr. gaude Priprema : Rastopiti kvasac u mlakom mleku i pomešati sa brašnom i preostalim sastojcima. Mesiti dok se testo ne počne odvajati od ruke.Ostaviti na toplom mestu , prekriveno mokrom krpom sat vremena. Razmesiti testo i podeliti na tri dela . Razvući svaku jufku na 1 cm debljine, iseći na kvadrate i puniti fetom. Prve pogačice staviti da se dignu pola 20 minuta u silikonskom kalupu za ruže i potom ih peći na 180 stepeni 50 minuta. Druge pogačice staviti u kalup za mafine , 20 minuta ostaviti da nadojdu i peći 40 do 45 minuta na 180 stepeni. Treće testo razvući na 1 cm deblj...
kuvati je lako - samo treba znati kako