Sastojci testo : 400gr brašna soli po ukusu 7 gr suvog kvasca 180 ml mlake vode 3 kašike ulja Ostali sastojci : 150 ml kečap 300 gr. veganskog mlevenog mesa Pola kašičice Vegete 150 gr. veganske Mocarele 150 gr. veganskog sira u listovima 3 osrednja paradajza Priprema: Prosejati brašno, dodati suvi kvasac i so, napraviti udubljenje i sipati mlaku vodu i ulje. Zamesiti glatko testo. Ostaviti da odstoji pola sata i potom razmesiti na brašnjavoj podlozi. Podeliti na 12 delova i oklagijom rastanjiti. Testo stavljati u kalup za mafine. Pomešati vegansko mleveno meso , Vegetu , kečap -rasporediti po testu , potom isečenu na ploske vegansku Mocarelu , 1/4 paradajza i listove veganskog sira. Peći na 180 stepeni, na srednjoj šini , 30 minuta. Servirati po želji.
kuvati je lako - samo treba znati kako