Master class Martina J. Chiffersa je održan 24. aprila na prvom Beogradskom festivalu slatkiša " I love my candy ". Njemu je ovo prvo gostovanje u Beogradu i svidja mu se grad , hrana , ljudi i naravno rakija. O Martinu J. Chiffersu : na njegovo životno opredeljenje je uticala njegova mama koja je bila kuvarica u ekskluzivnim hotelima sa 5 zvezdica i poznanstva sa VIP ličnostima iz sveta glume , politike i muzike. Nakon srednje škole završava fakultet u trajanju od dve godine i posle završetka se potpuno posvećuje kuvanju. Može se pohvaliti 30-togodišnjim iskustvom rada u najpoznatijim hotelima u Londonu , Singapuru , Koreji i Dubajiu. Svoju ljubav prema čokoladi otkriva na radu u Aziji i poslednjih 10 godina je posvetio čokoladi i čokoladnim skulpturama. Njegova zvanja : poslastičar čokolatijer, food fotograf, predsednik poslastičarskog tima Engleske , internacionalni konsultant , gazda restorana Chiffers Ginza Mitsukoshi u Japanu i poslednje tri godine član prestiž
kuvati je lako - samo treba znati kako