O, ti mala pufnasta torto, toper ti na vrhu stoji... Sastojci za koru : 20 belanaca Na vrh noža soli 1 kg šećera 10 kašičica gustina 200 gr kokosa sok jednog limuna Krem : 1,2 l mleka 400 ml kondensovanog mleka 10 kašika šećera 20 žumanaca 350 gr bele čokolade 5 kesica praška za puding vanila 250 gr putera 200 gr mlevene plazme 100 gr kokosa 5 kašika prah šećera 200 gr oljuštenih, iseckanih badema + 200 gr puslica Priprema: 10 belanaca penasto umutiti sa soli ,dodati potom 500 gr šećera. Mutiti oko 20 minuta dok se šećer ne istopi. Dodati 5 kašičica gustina, pola limunovog soka i 100 gr kokosa , sjediniti smesu. Sipati u pek papirom obložen pleh srednje veličine i sušiti na 120 stepeni sat vremena. Potom ohladiti. Ispeći i drugu koru . Krem : Prokuvati litru mleka sa 6 kašika šećera. 200 ml mleka sjediniti sa praškom za puding vanila, dodati umućenih...
kuvati je lako - samo treba znati kako