koristila sam malo " anemičan" kakao prah . Teško je naći dobar kakao kod nas, jer u većini slučajeva su već pomešani sa prah šećerom .Inače sa kvalitetnim kakaoom kontrast je jači , a da ne pričam o ukusu . Sad imate i u hipermarketima kvalitetnije kakao prahove , tako da više nije problem. Za sve koji vole bundeve ! Koristila sam šolju od 200 ml . Sastojci za kore : 2 šolje brašna 1 prašak za pecivo 3 jaja 1 šolja šećera 3 kašike kakaoa 1 šolja ulja 1 i po šolja jogurta 1 burbon vanil šećer 1 šolja prezli Fil: 850 gr. bundeve 6 kašika šećera sok i kora jednog limuna Priprema : Prosejati brašno sa praškom za pecivo . Dodati jogurt, ulje i izmešati i potom preostale sastojke .... mešati dok se ne sjedini . Podmazati pleh prečnika 36 cm i sipati pola smese i peći 20 minuta na 200 stepeni. Za to vreme staviti bundevu iseckanu na kockice da se kuva u 200 ml vode 20 minuta . Potom ocediti vodu , izgnječiti bundevu i dodati šećer
kuvati je lako - samo treba znati kako