još par dana posta... Sastojci : 250 gr. margarina 150 gr. prah šećera 1 vanil šećer 1 kašičica djumbira - ingwera u prahu malo cimeta 350 gr. brašna kašičica sode bikarbone 150 ml kisele vode sok i rendana kora 1, 5 limuna 3 jabuke Priprema : Umutiti penasto margarin i prah šećer ... dodati vanil šećer , brašno , sodu bikarbonu , koru limuna , djumbir , cimet i sve izmešati . Na kraju uz stalno mućenje dodavati kiselu vodu i limunov sok . Testo ne treba biti ni previše tvrdo , a ni meko. Sipati u pek papirom obloženim kalupom . Oljuštiti i preseći tri jabuke na pola, očistiti od koštica i naseći malo po površini. Poredjati po testu . Peći na 180 stepeni sat vremena . Preliti čokoladnom glazurom . Kad se potpuno ohladi seći .
kuvati je lako - samo treba znati kako