Ajme , koliko nas je  ! Tema spanać , domaćica Snežana  .   Ovu pizzu često pravim u vreme posta , sa manjim ili većim varijacijama. Ko ne koristi posni sir može ga izostaviti.     Sastojci za testo :    300 gr. brašna    pola kašičice soli   20 gr. svežeg kvasca   150 ml mlake vode   50 ml ulja     +   100 ml  kečapa   250 - 300 gr. opranog, iseckanog spanaća   300 gr. očišćene , iseckane paprike   100 gr. crnog luka   1 kašičica karija    pola kašičice soli   kašičica oregana   185 gr. tunjevine    30 gr. susama   100 gr. posnog sira      Priprema :   Prosejati brašno i posoliti i dodati ulje . Rastopiti kvasac u mlakoj vodi i sjediniti sa prethodnim , zamesiti glatko testo. Razviti tanko na brašnjavoj podlozi i staviti u podmazan pleh prečnika 32 cm.    Namazati testo kečapom .    Propržiti susam u tiganju ( bez ulja ) i ohladiti .    Propržiti crni luk sa 50 ml ulja , potom dodati kari , paprike i pržiti uz mešanje još desetak minuta. ...
kuvati je lako - samo treba znati kako