Sastojci za testo : 3 žumanca 10 kašika žutog šećera 800 gr. brašna tip 400 1 prašak za pecivo 1 šolja jogurta 1 šolja kisele pavlake 1 šolja ulja sok i rendana kora jednog limuna za fil : 360 gr. kikirikija 5 kašika žutog šećera 100 gr . čokolade Priprema : Prosejati brašno sa praškom za pecivo . Dodati preostale sastojke i mesiti dok masa ne bude homogena . Ostaviti da odmori pola sata . Podeliti testo na dva dela . Potom razviti jednu jufku oklagijom debljine 1 cm i namazati filom od kikirikija . Kikiriki fil : propržiti kikiriki , dodati šećer i karamelizirati . Skloniti sa vatre i ohladiti. Grublje samleti na secku . Otopiti čokoladu i pomešati sa mlevenim kikirikijem . Premazano testo uviti . Ponoviti postupak još jednom. Peći 50 do 60 minuta na 180 stepeni. Posuti prah šećerom. Tema ovog meseca časopisa " Pošalji recept " je bila štrudla . Štrudla nije moja jača strana :D ali Bože moj, dala sam sve od sebe ...
kuvati je lako - samo treba znati kako