Upoznala sam Draganu na Adi kad je bio susret blogera i probala njenu fenomenalnu bajaderu . Najviše me oduševila glazura koja je imala poseban sjaj . Mislila sam da je dvaput topila čokoladu , medjutim tajna je bila u Menaž čokoladi. Kao ljubitelj bajadera i plazme obradovalo me je kad je u novembru u kuvarijacijama izglasana njena plazma torta . Generacije su odrasle na mlevenoj plazmi i mleku .Došli su neki novi klinci i plazma je isto doživela neke promene pa postoje sa aromom jabuke i cimeta , jagode i maline , posne ( na našu sreću ) , sa kakaom . Vi odaberite svoju omiljenu plazmu . Ja sam napravila posnu varijantu ove torte ... i po pozitivnoj reakciji mojih ukućana praviću je i za slavu. Sastojci za koru : 600 gr. posne mlevene plazme 500 ml narandžinog soka 125 gr. margarina Sastojci za banana puding : 750 ml sojinog mleka 5 kašika žutog šećera 2 kesice praška za puding ukus banane + 1 kg banana presečenih na pola 150 gr. posne plazme
kuvati je lako - samo treba znati kako