jedan od omiljenih . Testo dok je nepečeno ima ukus domaćeg eurokrema.Slični su i sastojci , pa i ne čudi . Sastojci : 250 gr. margarina 250 gr. šećera 500 gr. brašna brašna tip 400 1 prašak za pecivo sok i rendana kora jednog limuna pola šolje jogurta 4 jaja 1 kesica vanil šećera + 3 kašike kakaoa 4 kašike jogurta 1 kašika šećera Priprema : Penasto umutiti margarin sa šećerom, potom dodati prosejano brašno sa praškom za pecivo , jogurt , sok i koru limuna , jaja . Mutiti dok se ne sjedini. Uzeti jednu trećinu testa i dodati u nju kakao , 4 kašike jogurta , 1 kašiku šećera . Podmazati kuglof margarinom i posuti prezlama. Sipati prvo svetli deo , potom tamni i viljuškom spiralno kružnim pokretima podvući tamni deo pod svetli. Staviti u unapred zagrejanu pećnicu i peći 55 do 60 minuta na 175 stepeni. Izvaditi iz rerne , ohladiti pola sata i potom izručiti iz kalupa. Posuti prah šećerom.
kuvati je lako - samo treba znati kako