ima skroman naziv , ali definitivno jedan od mojih omiljenijih biskvita . Prednost ovog biskvita je što možete varirati filove i dobijete izdašnu tortu. Sastojci za koru : 8 jaja 1 šolja za belu kafu šećera 200 gr. prženih i mlevenih lešnika 10 kašika brašna 1 prašak za pecivo Fil : 1 litar mleka 250 ml slatke pavlake 8 kašika šećera 500 gr. tropskog ocedjenog voća iz konzerve ili voće po želji 250 gr. žele bombona u boji 5 pudinga ukus slatke pavlake Priprema : Umutiti penasto 8 jaja , potom dodati 1 šolju šećera i dalje mutiti dok masa ne udvostruči svoj volumen i " pobeli ".Potom dodati prosejano brašno sa praškom za pecivo i na kraju lešnike . Promešati žicom ili mikserom u prvoj brzini . Sipati smesu u pek papirom obložen pleh prečnika 30 cm . Peći 40- tak minuta na 175 stepeni. Kad se ohladi pečeno testo preseći dvaput i filovati filom po želji . Možete umućenim kremom od vanile i čokolade , ili s
kuvati je lako - samo treba znati kako