Potrebno je za koru : 8 jaja 8 kašika šećera 8 kašika brašna 1 kašika ulja 1 kašika vode 1 prašak za pecivo Potrebno je za fil : 1 litra mleka 2 praška za puding od čokolade Dr. Oetker 3 kašike griza 5 žumanaca 5 kašika šećera Potrebno za šumski žele : 500 gr. šumske mešavine 100 ml belog vina 5 kašika šećera 6 listova crvenog želatina za šne : 5 belanaca 5 kašika šećera sok pola limuna Za prskanje kora : sok dve narandže . Priprema : Prokuvati belo vino sa šumskom mešavinom i šećerom i dodati omekšani želatin po uputstvu . Ostaviti da želira. Iseći na kocke. Umutiti jaja , dodati šećer i mutiti dalje 10 minuta dok masa ne " pobeli ". Dodati brašno , prašak za pecivo , ulje i vodu.. izmešati , sipati u papirom obložen pleh i peći na 180 stepeni 35 minuta. Koru ohladiti i iseći na 10 do 12 kriški . Skuvati puding i griz, šećer u mleku , dodati umućena žumanca na kraju . Ostaviti da se ohladi. Redjati kore ( prskati ih narandžinim sokom ) ,
kuvati je lako - samo treba znati kako