Potrebno je za koru :  8 jaja  8 kašika šećera  8 kašika brašna  1 kašika ulja  1 kašika vode  1 prašak za pecivo   Potrebno je za fil :  1 litra mleka  2 praška za puding od čokolade Dr. Oetker  3 kašike griza  5 žumanaca  5 kašika šećera   Potrebno za šumski žele :  500 gr. šumske mešavine  100 ml belog vina  5 kašika šećera  6 listova crvenog želatina   za šne :  5 belanaca  5 kašika šećera  sok pola limuna   Za prskanje kora :  sok dve narandže .   Priprema :  Prokuvati belo vino sa šumskom mešavinom i šećerom i dodati omekšani želatin po uputstvu . Ostaviti da želira. Iseći na kocke.  Umutiti jaja , dodati šećer  i mutiti dalje 10 minuta dok masa ne " pobeli ". Dodati brašno , prašak za pecivo , ulje i vodu.. izmešati , sipati u papirom obložen pleh i peći na 180 stepeni 35 minuta.  Koru ohladiti i iseći na 10 do 12 kriški .  Skuvati puding i griz, šećer u mleku , dodati umućena žumanca na kraju . Ostaviti da se ohladi.  Redjati kore ( prskati ih narandžinim sokom ) , ...
kuvati je lako - samo treba znati kako