Sastojci : 1,2 kg brašna tip 500 40 gr. svežeg kvasca 150 gr. šećera na vrh noža soli 4 jaja 240 ml ulja 375 ml mlakog mleka Nadev : 800 gr. rendane bundeve 100 gr. suvog groždja 4 kašike ruma 250 gr. seckanih oraha 8 kašika šećera 1 kašičica cimeta + 60 gr. čokolade za kuvanje Priprema : Nadev spremiti neposredno pre filovanja testa - suvo groždje zatopiti u rumu 15- tak minuta i pomešati potom sa sveže rendanom bundevom, seckanim orasima, cimetom i šećerom. Testo : Rastopiti kvasac u mlakom mleku sa malo soli . Sipati u prosejano brašno i dodati ulje, šećer i jaja. Zamesiti testo ručno dok se ne odvoji testo od ruke ili mikserom do pojave mehurića. Staviti testo u dublju posudu i prekriti mokrom kuhinjskom krpom ili poklopcem. Ostaviti 4-5-6 sati na toplom mestu da udvostruči svoj volumen. Razmesiti na brašnjavoj podlozi i podeliti na 5 jufki . Rastanjiti jufku na pola cm debljine , narendati malo čokolade i rasporediti nadev . Uvi
kuvati je lako - samo treba znati kako