lepo je vreme.Samim tim menjamo i ishranu , komzumiramo više povrća . Ne znam kako vama, ali meni se ona grozna hladnoća smučila . Ovo je jedan od recepata koji ne zahteva previše vremena u kuhinji. Uz dobru organizaciju možete imati za sat vremena ručak za 4 osobe sa malo truda. Možda će vas iznenaditi način pripremanja . Poslušala sam savet Lichtera da se meso peče prvo na 85 stepeni... pa onda proprži , iz jednostavnog razloga . Ovako mogu biti sigurna da će meso biti rozikasto i meko , a kod obrnutog postupka meni se uvek prepeče. Još par trikova stranih kuvara : meso je živo ako je mekoće vrha jezika , ako je mekoće hrskavice nosa medium , a prepečeno je ako je tvrdoće čela :D Mislim da sam uspela da ipak bude medium . Sastojci : 1 kg čistog jarećeg mesa ( najbolje but ) 75 gr. svežeg , rendanog djumbira 1 kašika meda 1 kašika ruzmarina pola šolje maslinovog ulja sok i rendana kora jednog limuna Priprema : Iseći meso po želji i izmešati sa preostalim sastojc
kuvati je lako - samo treba znati kako