u osnovi isti recept kao i jagodica bobica mafini . Možete praviti još varijacije sa voćnim jogurtom breskve- breskvice - puding vanile, jogurt šumsko voće - gumene bombone šumsko voće - puding ukus šumskog voća , jogurt jabuka- gumene bombone jabuke - puding jabuka ... a ko ne voli sve ove arome zameniti običnim jogurtom i sa 40 gr. gustina. Sastojci : 250 ml jogurta 1 isitnjena banana 200 gr. brašna 2 vanil šećera 1 prašak za pecivo 1 prašak za puding ukus banane 50 ml ulja 100 gr. šećera 50 gr. suvog groždja Priprema : Prosejati brašno sa praškom za pecivo i dodati prašak za puding, šećer , vanil šećer . Spojiti sa preostalim sastojcima i mešati dok se ne sjedini. Sipati u papirne korpice 2/3 smese i peći u zagrejanoj pećnici 25 minuta na 200 stepeni. Ostaviti 5 minuta da se ohlade i potom pažljivo skinuti korpice . Premazati šećernom glazurom od 100 gr. prah šećera i 3 kašike hladne vode . Staviti na svaki mafin po jednu bananicu , šarene mrvic
kuvati je lako - samo treba znati kako