da, da.. dobro čitate sa karijem Moram priznati da je kari kao slatki dezert za mene novi teren. Ideju da napravim kari kao slatkiš mi je dala Kerstin koja je organizovala ovaj event . Kari sam obično koristila u slanim jelima sa voćem - sa kajsijama i ananasom. Ananas je najbolji u kombinaciji sa belom čokoladom i kokosom, malo lisnatog i iskoristila sam " pomoć prijatelja " - jedno je vodilo drugome i dezert je bio na kraju gotov. Šta da vam kažem ... fenomenalno je ispao . Svi koji su probali misle da je djumbir u pitanju . Tako da ako volite da eksperimetišete , isprobajte . Nećete se pokajati . Sastojci : 3 žumanca 100 gr. bele čokolade 3 belanca 200 ml slatke pavlake 10 gr. želatina u prahu 1 vanil šećer 4 kašike šećera sok pola limuna ravna kašičica karija 50 ml mleka + 250 gr. lisnatog testa 3 kašike šećera 3 kašike kokosa Priprema : Skuvati na pari krem od 3 žumanca , karija , bele čokolade, mleka, vanil šećera i
kuvati je lako - samo treba znati kako