kad vam padne šećer u danima posta... Korišćena šolja od 200 ml. Sastojci : 5 banana sok jedne narandže 2 šolje brašna tip 400 1 šolja muslija ( po želji ) 1 puna kašičica sode bikarbone 100 gr. grubo mlevenih oraha 100 gr. šećera 1 šolja ulja 50 gr. grubo iseckane čokolade za kuvanje Priprema : Prosejati brašno i pomešati sa muslijem , sodom bikarbonom , orasima i šećerom. Usitniti u blenderu ili miksirštapom banane sa narandžinim sokom i sipati sa uljem u brašno. Na kraju dodati usitnjenu čokoladu i mešati dok se ne sjedini. Sipati u pek papirom obložen pleh ( 30 cm ) i peći 30 minuta na 200 stepeni. Posle 15 minuta prekriti alu - folijom . Pečeno ostaviti deset minuta u pećnici. Potom izvaditi i ohladiti. Ohladjeno seći po želji.
kuvati je lako - samo treba znati kako