Obožavam rafaelo - spoj badema , vazdušastog krema i ljuspica kokosa. Kako je vreme posta, pa moja mrsna varijanta nije moguća pogledala sam na coolinarici i našla ovaj recept i prilagodila ga postu.I mogu vam reći , nije džabe toliko skidan i hvaljen od strane drugih korisnika . Fenomenalno lak i brz recept, a ukuuuus - kao na sedmom nebu. Sastojci : 1 litar sojinog mleka 4 pudinga vanile 2 kesice vanil šećera 10 kašika šećera 200 gr. kokosa 3 kašike likera kokosa ili viskija 200 gr. oljuštenih badema 250 gr. margarina + 200 gr. kokosa Priprema : Prokuvati sojino mleko sa vanil šećerom , šećerom i dodati razmućeni prašak za puding u 100 ml vode.Kuvati 1 minut , skloniti sa vatre i dodati liker i kokos . Sjediniti sve i ostaviti da se ohladi. Penasto umutiti margarin i dodavati kašiku po kašiku krema i mutiti dok se krem ne utroši. Ostaviti pola sata u frižderu i potom mokrim rukama formirati kuglice i u sredinu stavljati oljušten badem . Uvaljat
kuvati je lako - samo treba znati kako