Deep desch na naš način .. kad lene pite mogu biti slatke, mogu i slane . Lagana večerica ili kao predjelo na nekom slavlju .... Testo : 1 šolja jogurta 1 šolja ulja 2 šolje brašna 1 prašak za pecivo pola kašičice soli 3 jaja Fil : 150 gr. rendanog kačkavalja 150 do 200 gr. salame po želji 6 kašika kečapa 3 feferone za premazati : 3 kašike pesta od bosiljka 50 gr. rendanog kačkavalja Priprema : Prosejati brašno sa praškom za pecivo, dodati ulje i jogurt , jaja i sve izmešati. Podeliti smesu na dva dela . Podmazati pleh prečnika 32 cm i sipati jednu polovinu smese . Peći na 200 stepeni 20 minuta. Izvaditi iz rerne , namazati kečapom, posuti sir , salamu i feferone i premazati drugim delom smese . Vratiti u rernu i peći na 200 stepeni još 25 do 30 minuta. Izvaditi ponovo i namazati pestom od bosiljka i posuti sa 50 gr. kačkavalja i zapeći u rerni 5 minuta. Ostaviti da se ohladi - 5 minuta i potom seći u kocke.
kuvati je lako - samo treba znati kako