jednostavan , ekonomičan , starinski recept .... vreme pripreme 30 minuta .Recept je za 5 osoba. Sastojci za koru : 1 jaje 5 žumanaca 5 kašika šećera 5 kašika brašna 1 šoljica ulja ( za crnu kafu ) 1 kašičica praška za pecivo Sastojci za fil : 1 litar mleka 6 - 8 kašika šećera 5 belanaca sok pola limuna 2 pudinga od vanile 3 kašike gustina Priprema : Umutiti 1 jaje , 5 žumanaca sa 5 kašika šećera ,potom dodati 5 kašika brašna i prašak za pecivo . Dobro sve izmešati. Masu sipati u pek papirom obložen četvrtasti pleh . Peći 20 do 25 minuta na 200 stepeni. Ohladiti malo koru i pomoću kalupa za puding iseći krugove ; kalupom za keks cvetove. U litar mleka skuvati 2 pudinga od vanile i 3 kašike gustina, šećerom . Skloniti sa vatre, prohladiti 5 minuta . Umutiti penasto belanca i kašikom dodavati vrući puding ( ovde morate voditi računa .. ne dodavati previše jer razlika u temperaturi može pretvoriti belanca u kajganu ). Mutiti mikserom dok se masa ne izjedn
kuvati je lako - samo treba znati kako