će vam sačuvati obraz i na + 40 . Brzo se pravi , od sastojaka koje imate uvek u kući . Koristila sam sojino mleko , jer većina ne pije obično . Izbor keksa ostaje na vama tj. po želji. Svako ima svoj omiljeni. Voće prema sezoni - sad su breskve najbolji izbor ili jagode ,maline i kupine . To već odlučite sami ! Sastojci : 1 litar sojinog mleka ili običnog 8 kašika šećera 3 kesice pudinga sa ukusom slatke pavlake ( ili vanil ) 400 gr. petit beura ili avale 100 gr. suvog groždja 200 gr. seckanih žele bombona 100 gr. seckanih oraha 100 gr. bele čokolade + 700 gr. očišćenih , seckanih breskvi po želji 2 kesice preliva za tortu ( Dr. Oetker ) 450 ml vode 4 kašike šećera Priprema : Uzeti od litre 8 kašika mleka i rastvoriti prašak za puding u njemu. Prokuvati mleko sa belom čokoladom i šećerom i dodati rastvoreni prašak za puding. Kuvati jednu minutu i potom skloniti sa vatre. Ohladiti 5 minuta. U puding drobiti na veće komade keks , dodat
kuvati je lako - samo treba znati kako