će vam sačuvati obraz i na + 40 .  Brzo se pravi , od sastojaka koje imate uvek u kući .   Koristila sam sojino mleko , jer većina ne pije obično . Izbor keksa ostaje na vama tj. po želji. Svako ima svoj omiljeni.   Voće prema sezoni - sad su breskve najbolji izbor ili jagode ,maline i kupine . To već odlučite sami !     Sastojci :   1 litar sojinog mleka ili običnog   8 kašika šećera   3 kesice  pudinga sa ukusom slatke pavlake ( ili vanil )   400 gr. petit beura ili avale   100 gr. suvog groždja   200 gr. seckanih žele bombona   100 gr. seckanih oraha   100 gr. bele čokolade   +   700 gr.  očišćenih , seckanih breskvi po želji    2 kesice preliva za tortu ( Dr. Oetker )   450 ml vode   4 kašike šećera     Priprema :   Uzeti od litre 8 kašika mleka i rastvoriti prašak za puding u njemu. Prokuvati mleko sa belom čokoladom i šećerom i dodati rastvoreni prašak za puding. Kuvati jednu minutu i potom skloniti sa vatre. Ohladiti 5 minuta.    U puding drobiti na ...
kuvati je lako - samo treba znati kako