bez pečenja. Ovog puta sam isprobala Premia keks , vi možete uzeti Bevitu ili Plazmu . Sastojci za prvi sloj : 300 gr. Milke čokolade sa lešnicima i groždjicama 6 kašika šećera 6 jaja 100 gr. margarina 300 gr. mlevenog keksa Sastojci za drugi sloj : 300 gr. bele Milka čokolade 6 kašika šećera 6 jaja 100 gr. margarina 150 gr. kupina 300 gr. mlevenog keksa Sastojci za treći sloj : 300 gr. Milka čokolade noissete ili triologija 6 kašika šećera 6 jaja 100 gr. margarina 300 gr. mlevenog keksa + 300 gr. Premia keksa rum za natapanje 500 ml Meggle Cremme patisserie ili slatka pavlaka po želji Priprema : Skuvati na pari krem od Milke čokolade, žumanaca i šećera .Dodati na kraju margarin i mešati dok se ne istopi . Još vruć krem polako sipati u umućena belanca uz stalno mešanje . Ako se malo i " razvodni " nije problem - keks sve upije . Ponoviti postupak sa ostale dve čokolade. Na kraju spojiti svaki krem sa mlevenim
kuvati je lako - samo treba znati kako