Početkom oktobra je održana " Domaćica meseca "u organizaciji "Pošalji recept " u Novom Sadu . Tema je bila pita sa mesom. Moram priznati da pite sa mesom baš nisu područje na kome briljiram i nisam nameravala objaviti recept , ali drugim učesnicama se svidelo  , pa zašto da uskraćujem. Ovo nisu klasične pite , već spoj svega što volim.      Sastojci :   1,4 kg brašna tip 500    400 gr. startera    1 kašičica šećera   20 gr. svežeg kvasca   2 kašičice soli   500 ml mlake vode   200 gr. lana    100 gr. susama    100 ml ulja        Fil :   1, 5 kg iseckanog  pečenja bez kostiju ( jagnjeće, jareće , ćureće ili pileće )   300 gr. crnog luka   1 glavica belog luka   200 ml senfa    400 gr. očišćenih , iseckanih šampinjona   100 gr. ajvara    1 ravna kašika soli   400 gr. rendanog kačkavalja    3 paradajza   3 crna luka    50 gr. susama     Priprema :   Dan i po pre pripreme pite potopiti lan u 250 ml vode .   Prosejati brašno ,...
kuvati je lako - samo treba znati kako