Blog Mila je draga slavi drugi rodjendan.
Mila kao i svaki gurman doživljava kulinarstvo kao umetnost. Svaki recept je opisan , pripremljen s ljubavlju i praćen odgovarajućim slikama. Ona vas na svoj način vodi kroz svoj šareni svet kulinarstva .Tako možete naći klasična glavna jela do onih modernijih , eksperimentalnih , kombinovanih sa voćem . Veliki uticaj na nju imaju italijanska,meksička , kineska i američka kuhinja , ali možete naći i recepte sa naših prostora. Spoj starog i novog je u stvari draž njenog bloga i čini ga onim što jeste... jednim od uspešnijih blogova na ovim prostorima ,a to je dokazala i objavljivanjem u bloggerskom izdanju Mezze . Još puno novih recepata , Mila... i puno godina blogovanja ....
Opredelila sam se za čokoladni sufle, recept možete videti ovde .
Pridržavala sam se u velikoj meri recepta. Stavila sam dve kašike brašna i pekla na 250 stepeni 5 minuta.. sve ostalo po receptu.Moji kalupi su verovatno manji , pa sam dobila 5 suflea .. na opštu radost ukućana. Posula sam ih prah šećerom i servirala sa jagodoma. Čokoladna uživancija.
Hvala :) Sufe je odlično ispao :)
ОдговориИзбришиOdlicno ti je ispao sufle. Meni je rerna najveci problem jer nikad ne znam u kom momentu ce da poludi tako da je pitanje da li bih dobila ovaj zitki deo.
ОдговориИзбришиi meni... i ja dajem u receptima vreme i temperaturu, ali šporeti se razlikuju . Lak i ukusan recept.. a vreme pečenja sam morala odokativno.Sufleu ne treba mnogo, treba oceniti pravi momenat, a i kad se načne , brzo iscuri .
ИзбришиObožavam lava cake i obično ga kombiniram sa sladoledom, ali vjerujem da odlično paše uz jagode.
ОдговориИзбришиA tako i izgledaju slasno.
ОдговориИзбриши